WELCOMING


counter

Tone Excel the best

Passive Income from My handfone

Saturday, April 9, 2011

TRIP KE TAMAN NEGARA LAMBIR


Assalamualaikum.. Dear blogger...
lmer giler aku x update ko kann..heheheh..xder maser laa..sory yeaa cik blogger..ak sbnrnyer ngah kesunyian tnpa dyer di sisi ak..nie semua brmula biler dlm trip pg lambir..aku n cosmate aku mendaki bukit,,tp just 17 org jerk yg x sampai bukit lmbir Tp brjaya tawan Bukit Pantu,17 org tu trmasuk aku la tuu..hehehe..yg lbih nye brjaya tawan bukit lambir tuu..aku sedar stamina aku x kuat mcm dyer orgg..tp yg aku kecik ate tu sbb ader antra mereka2 tu pndng rendah pada kami yg x dpt sampai bukit lambir..memng geram giler kott..tau la kuatt kann..ermm..x pe lahh..dah lepas tu usah2 la diingat just jdi kan kenangn..sweet memory gy tuu kann..tmbah2 lg aku sdeh biler org yg kiter syg tu yg pandang rendah pad diri kiter..setiap org lain2 kemampuan..jgn la nak samer kan semua org..kang buat kang yg semput pon disuruh pegi x nk mati org tuu kat atas tuu..kang dok nyusah kan org lain jugakk...dri susahkn org lain baik buat yang mner trmampu..betol x??entah la aku pon x tauu naper la dyer org nie..otak tuu x penah nk pgi positif gakk nyerrr...tp tu la kalu ate n otak tu x nk terima pendapat org lainn..memng susah kann..sedeh tol aku biler 8/4/11 dyer kter x nk dok ngn aku,memng sedeh giler arr..pas tuu..time aku jln2 kt shoping tu aku beli kn dyer somthing sbgai hadiah tok esok(9/4/11) aniversery kiter org yg ke 17 bulan..ermm..sedar x sedar dah 17 bulan dahh kiter org niee..tp sejak sem nie..dyer mcm makin x leh nk terima aku seadaanya..sblom nie..yea2 jerkk cko itu ini..tp 2 3 mnjak nie...tarakk sama mcm dulu...itu lah laki2...kater2 manis kt bibir tp x buat ponn...hahahahh...errmm..ai nie dah masok ai ke-2 dyer x sikit pon kol@mcj@chat ngn aku..ermm..nampak sangt dyer dah nk try2 nk benci aku kannn..ermm..laki2..laki2..ermm..saboo jerkk laaa...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...